Доброго времени суток, дорогие члены клуба!
По согласованию с администрацией клуба, мы намеренны сделать Вашу повседневную жизнь более комфортной, предлагая оформить полис по дружественным Вам ценам, для вашей компании и ваших близких.
Меня зовут Жанета.
Работаю в сфере страхования уже более чем 10 лет и с радостью помогу Вам с оформлением всех видов страхования, проконсультирую и дам совет не только в рабочие, но и в выходные дни.
В данный промежуток времени сотрудничаю с некоторыми членами клуба и мы приняли решение информировать и других участников этого клуба.
Любезно буду ждать Вас связаться со мной:
- В Чате клуба
- эмайл zanete.berezovska@tavapolise.lv
- facebook.com – Žanete Berezovska
- по телефону 26885102
Labdien mani kluba biedri!
Saskaņā ar kluba administrāciju esam iecerējuši padarīt Jūsu ikdienu komfortablāku piedāvājot
visu veidu apdrošināšanas pakalpojumus pa draudzīgām cenām Jums, jūsu uzņemumam un jūsu tuviniekiem.
Mani sauc Žanete .
Darbojos apdrošināšanas jomā jau vairāk kā 10 gadus un ar prieku palīdzēšu Jums visu veidu apdrošināšanas polišu noformēšanā, sniegšu konsultācijas un padomus arī ārpus darba laika un brīvdienās. Strādāju ar visām apdrošiāšanas kompānijām kas ir Latvijā.
Pašlaik sadarbojos ar dažiem kluba biedriem un nonācam pie domas informēt arī citus kluba dalībniekus.
Vienmēr būsiet laipni gaidīti sazināties ar mani :
– kluba čatā
– email zanete.berezovska@tavapolise.lv
– facebook Žanete Berezovska
– pa tālruni 26885102